Gratis maatwerkadvies ter waarde van € 75

In Bennebroek en Vogelenzang verzorgen wij de maatwerkadviezen met energiecoaches uit de buurt. We zijn een professionele vrijwilligersorganisatie met technische expertise en geven je advies over het verduurzamen van je woning en een indicatie van de kosten. Wanneer je een gratis en vrijblijvend maatwerkadvies aanvraagt - via de bespaarbon.nl - nemen wij contact met je op voor een afspraak.

Hoe werkt het?

  1. Binnen 10 werkdagen, na ontvangst van je aanvraag, nemen we contact met je op om afspraken te maken over de aanpak van het maatwerkadvies.
  2. Ter voorbereiding op het advies vragen we je een online vragenlijst in te vullen, zodat onze energiecoach jouw woonsituatie kent.
  3. Voor een zo goed mogelijk advies leggen we graag een kort huisbezoek af. We laten het aan jou en de energiecoach over of dat verantwoord is. Misschien later in het jaar?
  4. Op basis van de online vragenlijst en mogelijk het huisbezoek maken we een adviesrapport.

Huisbezoek & COVID-19

Uiteraard volgen wij bij het eventuele huisbezoek de richtlijnen van het RIVM rondom COVID-19.

Het maatwerkadvies

Het adviesrapport behandelt vijf punten: isolatie, ventilatie, verwarming & tapwater, opwek en bijzonderheden. Ook benoemen we samen met jou een top vijf aan maatregelen. Het maatwerkadvies krijg je op schrift en is een overzichtelijk startpunt van de verduurzaming van jouw woning.

Alle gegevens worden veilig opgeslagen en worden niet gedeeld met derden.

Vul jouw cadeaucode in op . Doe het snel, want op = op!