Afdrukken

De gratis bespaarbon - Bestel snel, want op = op!

Woon je in de gemeente Bloemendaal, Haarlem, Heemstede of Zandvoort? Met de gratis bespaarbon krijg je van jouw gemeente een gratis advies op maat ter waarde van € 75,- plus € 50,- cadeau voor energiebesparende producten.

Bespaar energie en een verlaag je energierekening.

Met het gratis advies op maat (t.w.v. € 75,-) krijg je praktische tips en advies over het verduurzamen van je woning en een indicatie van de kosten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het aanbrengen van isolatie, slimme meters en het plaatsen van zonnepanelen. Daarnaast ontvang je ook nog eens € 50,- cadeau waarmee je uit meer dan dan 100 energie- en waterbesparende producten kunt kiezen zoals slimme thermostaten, radiatorfolie, waterbesparende douchekoppen, tochtstrips, ledlampen en tijdschakelklokken. Zo kun je geld én energie besparen.

Hoe werkt het?

Vul jouw cadeaucode in op  samen met je postcode en huisnummer. Heb je geen code ontvangen? Klik dan op ‘Ik heb nog geen code’. Kies jouw cadeau. Voor het gratis advies op maat vul je het formulier in en verstuur je de aanvraag. Er wordt daarna contact met je opgenomen voor een afspraak. Voor het bestellen van de producten vraag je een kortingscode aan ter waarde van € 50,- waarmee je energiebesparende producten in de webshop kunt kopen.

Gratis maatwerkadvies ter waarde van € 75,-.

In Bennebroek en Vogelenzang verzorgt De Energieke Burger de maatwerkadviezen met energiecoaches uit de buurt. We zijn een professionele vrijwilligersorganisatie met technische expertise en geven je advies over het verduurzamen van je woning en een indicatie van de kosten. Wanneer je een gratis en vrijblijvend maatwerkadvies aanvraagt - via de bespaarbon.nl - nemen wij contact met je op voor een afspraak.

Lees meer over het maatwerkadvies

Met de bespaarbon lever je een bijdrage aan een beter klimaat

Bloemendaal maakt met de bespaarbon gebruik van de Regeling Reductie Energiegebruik (RRE) die door de Rijksoverheid ter beschikking is gesteld. Hiermee wordt een bijdrage geleverd aan de afspraak om eind 2020 25% minder CO2 uit te stoten ten opzichte van 1990.

Bestel nu want de bespaarbon is beperkt beschikbaar.